Hero

Opleiden in de food

Projuice maakt leren leuk!

🥳️️ Projuice maakt leren leuk!

Met Projuice bieden we de juiste tools voor alle opleidingsrollen in jouw food-bedrijf:

 • 👩🏽‍🍳 Werknemers en uitzendkrachten

 • 👨🏻‍🍳 Trainers

 • 👨🏼‍⚕️ Leidinggevenden

 • 👩🏻‍🔧️ Coördinatoren

De motivatie van werknemers en uitzendkrachten

Deze tools maken intern opleiden opeens tot een gestroomlijnd en overzichtelijk proces. En Projuice is doordrenkt van methodes die de motivatie stimuleren. Lees maar:

Iedereen in een voedingsmiddelenbedrijf dient te worden getraind. Van veiligheid tot HACCP en taken op je werkplek. Als er dan zoveel moet worden getraind, kun je maar beter zorgen dat leren leuk is. Anders verlies je alle aandacht. Met Projuice wordt de motivatie van deelnemers op tal van manieren gestimuleerd.

Zomaar enkele voorbeelden:

 • ✔️ Een trainingsplan, afgestemd op jouw werk

  Vaak hebben (nieuwe) werknemers het gevoel dat ze in het diepe worden gegooid. Er bestaat geen eenduidig inwerkplan. Wel met de planningstool van Projuice. In één oogopslag is duidelijk wat er de komende periode wordt verwacht. Bij elke (praktijk)training is duidelijk wie de trainer is en wanneer deze uiterlijk dient te zijn afgerond. Hiermee komt jouw bedrijf niet alleen professioneel uit de bus; ook voelt het heel comfortabel voor jouw (nieuwe) collega.

 • ✔️ Afwisselende werkvormen

  Afwisseling maakt leren leuk! Projuice zit boordevol leuke werkvormen, zoals klikbare foto’s. En sleepopdrachten, waarbij deelnemers simpelweg de juiste afbeeldingen naar elkaar slepen. Projuice biedt een grote variatie aan werkvormen. En omdat ze hun werksituatie te zien krijgen in hun trainingen, stimuleert dat de motivatie des te meer.

 • ✔️ Duidelijke structuur: lekker overzichtelijk

  Iedere training is opgedeeld in modules. Daardoor is de inhoud goed te behappen. Een opleidingsplattegrond laat precies zien wat al is afgerond en wat nog niet.

 • ✔️ Uitstekende begeleiding

  Via Projuice krijg je uitstekende begeleiding, vanuit het systeem zelf en van je trainers. Bijvoorbeeld in de vorm van heldere feedback, direct na iedere opdracht. Ook kan de deelnemer makkelijk contact opnemen met de trainer. Bij elke praktijktraining en e-learning heeft de deelnemer een geschikte trainer: iemand die inhoudsdeskundig. Dat is voor iedereen heel prettig, de deelnemer kan altijd vooruit, een trainer is aantoonbaar competent en ook auditoren zijn lovend over deze manier van inzet van trainers.

 • ✔️ Heldere instructies

  Binnen Projuice zijn altijd heldere instructies beschikbaar. Ook na afronding van de training. Tijdens de training beslist de deelnemer zelf of hij de instructie nodig heeft. Wel zo handig, want zo bepaalt ieder zijn eigen leertempo. Zit zorgt voor een verhoogde motivatie, betere leerresultaten, en een kortere trainingstijd bij competente medewerkers.

De beste tools voor de trainer

Er wordt best wat gevraagd van trainers in een gemiddeld bedrijf: motiveren van deelnemers, toepassen van werkstandaarden, efficiënt omgaan met de tijd, toetsen van deelnemers… Daarom biedt Projuice tools die alle opleidingsprocessen ondersteunen.

 • ✔️ On-the-job trainen

  On-the-job trainen: de volgorde van de training en de benodigde werkinstructies worden via Projuice aangeboden. Dus weg met dat boekje dat een trainer in zijn borstzakje bewaart. De trainer demonstreert en laat de deelnemer inoefenen aan de hand van een duidelijke checklist. Trainingen zijn hierdoor voor iedereen hetzelfde: dezelfde volgorde, dezelfde inhoud, en dezelfde werkstandaarden. Deze worden aantoonbaar toegepast. Hierdoor weet zowel de trainer als de deelnemer precies wat er wordt verwacht, en volgens welke norm. Dat is prettig, voor iedereen! En niet onbelangrijk: het levert ook nog eens verhoogde productieresultaten op!

 • ✔️ On-the job toetsen

  Zodra de deelnemer een taak zelfstandig kan uitvoeren, is er een overzichtelijke praktijktoets beschikbaar. Alleen de daarvoor bevoegde personen kunnen deze toets afnemen.

 • ✔️ Begeleiding bij e-learning

  Zodra een deelnemer tijdens zijn e-learning training een vraag heeft, kan hij contact opnemen met de juiste trainer. Deze trainer ziet precies waar de vraag over gaat en kan de juiste hulp bieden, zodat de deelnemer weer verder kan.

 • ✔️ Volgsysteem

  Via een overzichtelijke lijst ziet de trainer precies wie moet worden getraind en begeleid, op basis van prioriteit.

 • ✔️ Takenlijst

  De trainer heeft een takenlijst beschikbaar. Hier ziet hij in een oogopslag alle openstaande taken:

  • 👉 Praktijkinstructies die gegeven moeten worden

  • 👉 Praktijktoetsen die afgenomen moeten worden

  • 👉 Opdrachten die nog beoordeeld moeten worden

  • 👉 En plaatsen waar actie nodig is omdat de deelnemer stagneert

 • Projuice maakt het leidinggevenden gemakkelijk

  Vaak nog wordt HR/Personeelszaken als verantwoordelijke gezien voor opleiden. Toch zien wij dat anders. Natuurlijk zet HR de lijnen uit, maar als HR-verantwoordelijke heb je geen zicht op het primaire opleidingsproces op de werkvloer. Vanuit deze rol is het ook lastig om alle werknemers te stimuleren om hun trainingen op tijd af te ronden. Met Projuice kun je ervoor zorgen dat de verantwoordelijkheid voor intern opleiden daar wordt neergelegd waar het thuishoort: in het team zelf.

  “Maar leidinggevenden hebben binnen ons bedrijf al veel moeite om hun rol te vervullen”, hoor ik je zeggen. Daarom maken we opleiden voor leidinggevenden zo eenvoudig mogelijk! Automatische inwerkplannen per werkplek. Een skillmatrix die real-time en automatisch wordt bijgewerkt. Een inzetbaarheidsmatrix waarmee je in een oogopslag ziet wat de inzetbaarheid is van het team. En wil je gedetailleerd inzicht in de voortgang van een medewerker: dat kan natuurlijk ook. Met deze tools wordt opleiden binnen het eigen team wel heel comfortabel en gemakkelijk!

Wij helpen graag

Ben je van plan om het intern opleiden van uitzendkrachten (en vaste medewerkers) verder te professionaliseren? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk ook onze 'roadmap voor de food' en start direct met behulp van onze registratiepagina. Als je behoefte hebt aan persoonlijk contact hierover, dan kun je ons natuurlijk ook bellen of mailen.

Over Projuice Learning

Projuice Learning is opgericht in 2007 en ondersteund organisaties in de voedingsmiddelenindustrie bij het professionaliseren van intern opleiden. Wij zijn gespecialiseerd in de voedingsmiddelenindustrie en volgen belangrijke ontwikkelingen voor deze industrie op de voet.

Ga naar onze website: www.projuice-learning.com

person

Heb je nog vragen?

Neem gerust per e-mail of telefonisch contact met ons op.Neem contact op